Persondatapolitik

Forside » Persondatapolitik
[toc]Datasikkerheden er vigtig for Klikhuset Medier, som ejer og driver Klikhuset.dk. Webstedets adresse er http://klikhuset.dk. I denne persondatapolitik kan du finde nærmere information omkring hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og hvordan vi opbevarer dem.

Du kan også læse om dine muligheder for at se eller slette personlige data, samt hvilke foranstaltninger og procedurer vi har truffet for at sikre dataene bedst muligt.

1. Ejeroplysninger

Skulle der opstå spørgsmål vedrørende persondatapolitiken for Klikhuset.dk, kan du finde relevante kontaktoplysninger herunder.

Dataansvarlig:

Klikhuset Medier
Nordre Jernbanevej 7A 3. 2
3400 Hillerød
Email: Skriv til os her

Thomas Hansen
thomas @ klikhuset.dk

2. Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor?

Hos Klikhuset.dk indsamles kun data, som er relevante for at kunne analysere trafikken og forbedre den generelle brugeroplevelse af webstedet. Hvis du derudover vælger at skrive en kommentar eller udfylde en kontaktformular, indsamles der også en række personoplysninger fra dig.

Du kan læse mere om de forskellige data vi indsamler herunder:

2.1. Website

For dette websted er cHosting ApS (herefter omtalt “hostingudbyder”) databehandler. Hostingudbyderen leverer hosting services, hvilket betyder at data afgivet til webstedet behandles af hostingudbyderen.

2.2. Kommentarer

Når en besøgende vælger at skrive en kommentar på webstedet, indsamles de data som vises og udfyldes i formularen: Navn, e-mail og evt. webadresse. Derudover indsamles den besøgendes IP-adresse samt browseroplysninger, for at kunne opdage spam. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

2.3. Kontaktformularer

Webstedet gør brug af en kontaktformular, hvori der kan indtastes navn og e-mail. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

2.4. Cookies

På dette websted anvendes cookies. En cookie er en lille fil, som gemmes på din computer og blandt andet gør det muligt at genkende dig og/eller forbedre brugeroplevelsen. Herunder kan du læse mere om, hvilke cookies der anvendes på dette websted:

  • Google Analytics
    Bruges til at analysere hvordan hjemmesiden anvendes, samt indsamling af trafikdata. På dette websted medsendes din IP-adresse ikke, da denne anonymiseres.
    Du kan læse Googles privatlivspolitik for Analytics her:
    https://policies.google.com/privacy?hl=da

Slet eller kontroller dine cookies

Det er muligt enten at slette eller kontrollere de cookies, som du har liggende på din computer. Dette kan du finde en vejledning til her:

2.5. Indlejret indhold fra andre websteder

Der kan forekomme indlejret indhold på dette websted. Det kan eksempelvis være Facebook-sider, Facebook-opslag og YouTube-videoer. Indlejret indhold fungerer på samme måde som hvis du besøgte det respektive websted, hvilket betyder at de måske indsamler data om dig og anvender egne cookies for at kunne spore din eventuelle interaktion, såfremt du er logget ind på det givne websted.

3. Hvor længe gemmes dine data?

Webstedet gemmer data i forskellige tidsrum, afhængigt af hvilke data det drejer sig om. Data opbevares aldrig længere, end loven tillader det. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningens karakter, samt baggrunden for opbevaringen.

4. Dine rettigheder – slet/se dine data

Du har til hver en tid mulighed for at få slettet eller se de data, som vi har registreret om dig. Dette foregår ved at du retter henvendelse til den dataansvarlige, hvorefter du modtager en e-mail med nærmere information indenfor rimelig tid.

Sletning omfatter dog ikke data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Den dataansvarlige kan kontaktes her:

Thomas Hansen
thomas @ klikhuset.dk
Eller benyt kontaktformular

5. Retten til at klage

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger på dette websted, kan klagen rettes direkte til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

Du kan naturligvis også klage direkte til Klikhuset.dk, hvilket normalt er hurtigere og nemmere. Du kan kontakte os direkte på thomas @ klikhuset.dk

6. Beskyttelse af dine data og procedurer

Dine data opbevares forsvarligt hos hostingudbyderen, som er webstedets databehandler. Der foreligger en databehandleraftale mellem webstedets dataansvarlige og hostingudbyderen, hvori sikringen af data og procedurer i forbindelse med databrud er beskrevet.

Persondata er sikret bag personlige logins, hvortil der stilles strenge krav til blandt andet adgangskodens sikkerhedsniveau.

Skulle der ske et sikkerhedsbrud, indrapporteres dette til de relevante myndigheder samtidig med at eventuelt involverede brugere også kontaktes. Bruddet vil hurtigst muligt søges standset, så de berørte persondata sikres.

Personoplysninger videregives eller sælges aldrig til andre formål end hvad der nævnes under punkt 2.