Hvad er der sket?

24. september 2019

Siden 2014 er meget vand løbet gennem møllen. Virksomheder er åbnet og lukket. Nye projekter er blevet skabt og solgt. Her er en kort opdatering på små 5 års arbejde med affiliate marketing.

Affiliate marketing er min levevej

Som det fremgår af denne side, lever jeg af affiliate marketing. Det har jeg nu gjort på 5. år, og det er ikke blevet kedeligere med tiden. Tværtimod.

Siden 2014 har jeg arbejdet solo med forskellige projekter, store som små. En håndfuld er blevet til noget, men størstedelen er siet fra undervejs. Sådan er det med online marketing: Man vinder lidt, og taber en del. Prøver man aldrig noget nyt, bliver man aldrig klogere.

I foråret 2019 solgte jeg Bomagasinet.dk, og sidenhen er jeg begyndt at arbejde på et større projekt sammen med en ny partner. Dette kan du følge med i hos NiceMedia, som er vores fælles forretning. Første projekt på listen er MitBredbånd.

Vidensdeling i nye nicher

Som noget nyt har jeg også åbnet op for en række nye sider med vidensdeling indenfor e-handel, mad og udvikling af hjemmesider. Det drejer sig om følgende sider:

Disse sider har ikke noget kommercielt formål, og skal udelukkende bruges til vidensdeling indenfor deres respektive nicher. Det er nemlig primært i disse nicher mine interesser ligger, og det er således mine personlige hobbyprojekter.