Indkomstrapport for maj 2014

31. maj 2014

Hvad tjente jeg i maj 2014 og hvorfor et billede af Joakim von And? – Det bliver du klogere på i dette indlæg.

Maj måned skulle vise sig at blive måneden hvor jeg for alvor får mit gennembrud med affiliate marketing. Jeg har nået en indtjening, der svarer til en fuldtidsansat lønarbejders. Godt nok er det mindstelønnen, men alligevel. Jeg har god grund til at føle mig stolt.

Grunden til at jeg skriver disse rapporter, er primært fordi jeg længe har haft et ønske om at skrive på et mere uformelt plan, men også fordi jeg håber at motivere flere til at kaste sig ud i det og komme med på vognen.

Hvad er der sket i maj?

Før vi rykker til de tørre tal, er her en oversigt over vigtige ting, der enten har haft min opmærksomhed eller på anden måde haft indflydelse på min gøren og laden

Stødt på Tue Lindblad fra Onlinebijobber.dk

Jeg sidder engang imellem og kigger i giv-mig-feedback-sektionen på Amino.dk’s forum. Typisk er denne sektion fyldt med indlæg fra håbefulde nybegyndere, og det kan faktisk være forfriskende at tage et kig på. Jeg sidder tit derinde når jeg har gang i noget kedeligt og trænger til en pause – så åbner jeg en 10-15 feedback tråde og læser lidt om folks idéer og ser deres nye sider igennem. En gang imellem falder der lidt feedback af hvis jeg føler at personen er seriøs omkring det.

Det er dog ikke alle på Amino, som er nybegyndere! Heriblandt fyren bag Onlinebijobber.dk.

Tue Lindblad fortæller energisk og uformelt om hvordan han tjener sine penge, hvad han tjener dem på og hvilke systemer og tjenester han benytter sig af. Det er vildt motiverende, og har du ikke allerede bookmarked hans side, så gør det nu, og tjek siden løbende.

Jeg tog kontakt til Tue via hans kontaktformular, fordi jeg blev nysgerrig omkring hans plan med siden – hvorfor vil han dele ud af sin viden helt gratis? Jeg kunne jo se at han allerede har et andet digitalt produkt på markedet (find det på hans website – sæt igang!), og det tyder på at han har spændende planer for Onlinebijobber.dk as well.

Haft eksamen – og bestået

Et 12-tal og et 4-tal. Det er helt okay, og jeg er dybest set tilfreds. Da jeg skulle læse op til eksamen var det 26 grader udenfor og der var rigtig mange ting der trak mere i mig end lærebøgerne. Min første eksamen havde jeg nogenlunde styr på, mens jeg i den seneste eksamen faldt med et brag i et emne jeg slet ikke var forberedt på. Det vigtigste er at jeg bestod – og at lærepapirerne fra de to fag gav god varme på bålet.

Har skrevet 33.319 ord

Boligvogter.dk har fået tilført 33.319 nye ord, hvilket ikke er meget. Men jeg er tilfreds, og det har hjulpet gevaldigt på indtjeningen. Desuden er en række af artiklerne blevet opdateret, ligesom jeg stadig fifler med små designelementer og en lille portion call to action (nyhedsbrev signup)

Har haft 27.813 besøgende

Jeg har haft en stor mængde besøgende denne måned.  Flere end jeg i min vildeste fantasi havde håbet på. Det der “SEO” er for alvor ved at sive ind, og på trods af vrede pandaer så har jeg fået rigtig mange flotte placeringer på Google.

Breakdown for maj 2014

Okay, nu får du sgu bare tallene – de er delt op efter hvilket netværk de er tjent ind hos:

  • Partner-Ads: 13.629,07
  • TradeDoubler: 4.528,55
  • AdService: 662,50
  • AdSense: 419,21

Total: 19.229,33

Hvad skal der ske i juni?

Nu er det 1. juni og jeg har kun en enkelt eksamen tilbage. Det betyder med andre ord, at jeg mere eller mindre vil kunne arbejde fuldtid (og mere til) på mine online projekter. Det vil forhåbentlig også afspejles i indtjeningen, når jeg sidder om en måned og skriver min næste indkomstrapport.

Mere konkret har jeg disse mål opstillet for juni:

  • Komme op over 1.000 besøgende dagligt
  • Skrive 100.000 ord
  • Indkøbe en kalender

Planen er egentlig bare at pukle løs – få skrevet mere end jeg nogensinde har gjort før. Så skal jeg nok nå de 1.000 daglige besøgende. Jeg er der næsten allerede. En kalender (ja, i rigtigt papir og det hele) har jeg længe gået og sukket efter. Jeg har ikke haft held med at finde et program eller en app der har kunnet gøre det simpelt nok. Og med en papir-kalender ved hånden behøver jeg hverken at tjekke computer eller telefon – og så slipper jeg for at blive afledt, når jeg blot skal tjekke en bestemt dato eller følge op på en aftale.

Kalenderen er mit første skridt i retningen mod en mere struktureret hverdag, og forhåbentlig vil den hjælpe mig mod at udrette mere på kortere tid.

Historierne om Joakim von And og Andeby

Det er ikke uden grund at jeg har eksekveret mine hidtil usete fotografiske evner og knipset et billede af et gammelt Anders And blad med min iPhone. Ænderne og resten af karaktererne i Disney’s univers har en helt specielt position hos mig og i hele min tankegang.

Fra tanke til handling er der ikke langt

Disney-historierne er indbegrebet af den amerikanske drøm – drømmen om at starte noget stort med meget få penge på lommen. Anders And er ligeglad med om han har penge på lommen i dag, imorgen eller næste gang postbuddet kommer med regninger. Han får en idé og fører den ud i livet – udførelsen er som altid dybt elendig, og understreger meget godt at han faktisk ER verdens mest uheldige and. Onkel Joakim har knoklet fjerene af en vis legemsdel lige siden han var en lille ælling og fik sin første 25-øre i betaling som skopudser. Han ser muligheder i alt og spenderer sine penge med omhu. Georg Gearløs tænker konstant på opfindelser og laver den ene underlige dims efter den anden.

Hvad kan vi bruge det til? Tja, er du vokset op med ande-universet tæt ind på livet, så har du med garanti også i dine unge dage haft boder med alt fra havens æbler til små søm og skruer i indkørslen. Du er sikkert gået fra dør til dør og stemt dørklokker med en sneskovl eller plæneklipper i håbet om at tjene en halvtredser for en times slid. Du har bygget huler i træer og buske og skabt ting ud af ingenting.

Og det er netop essensen i online marketing – ALLE kan skabe noget stort ud af ingenting. Invester 200 kroner i et webhotel, og så har du betalt hele det første års udgifter. Og så er du allerede igang. Lad internettet være din uudtømmelige kilde til ny viden og lær dig selv alting i processen med at skabe et produkt.

Har du Anders Ands gåpåmod, Joakim von Ands arbejdsomhed og Georg Gearløs’ opfindsomhed, så har du opskriften på succes. Lad dig ikke stoppe af fejl eller manglende resultater – bliv ved, lær hele tiden noget nyt og find ud af præcis hvordan du lærer at dække et behov hos dine besøgende!